Een nieuw wedstrijdseizoen van Team Fram

Beste zeilliefhebbers,

Het is zover, een nieuw zeilseizoen is aangebroken. En dat betekent elke woensdagavond clubregatta op het Gooimeer bij Naarden. Stipt om half acht gaat onze boeg over de startlijn om zich vervolgens in een felle strijd onder te dompelen. Met de ervaring uit het vorige seizoen en de aanpassingen en vernieuwingen van afgelopen winter, hopen we dit jaar een plekje in de top 10 te kunnen bemachtigen.

Crew
Maar daar hebben we wel jouw hulp bij nodig. Want zonder crew vaart Fram niet. Dus heb je zin om af en toe een woensdag mee te varen, of wil je onderdeel worden van de vaste crew? Laat het ons dan weten. De beste crew members verdienen een plek aan boord tijdens de roemruchte 24-uurs Zeilwedstrijd in augustus. Bovendien maak je kans op je eigen Team Fram rugby shirt t.w.v. 75,- euro! Niet mis.

Alle niveaus
Team Fram heeft plek voor alle type zeilers; Beginnend optimisten zijn net zo welkom als oud-voordekkers uit de Volvo Ocean Race. Laat je dus vooral niet afschrikken door termen als regatta, strijd, kielhalen en Chinese gijp, want in de werkelijkheid valt dat best wel mee.

Meld je aan!

Zeilen met Team Fram betekent gezond fanatisme, een hoop lol en een borrel na afloop. Wacht dus niet langer en monster aan bij Team Fram. Mail Ben of Floris, of laat een bericht hieronder achter. We hopen je snel aan boord te verwelkomen.

Ahoy!

Ben Rouwhorst & Floris Cornelissen
– Team Fram –

Next Post:
Previous Post:
This article was written by
There are 2 comments for this article
  1. Team Windrose at 11:02

    Ik zou graag mee willen zeilen, en in aanmerking willen komen voor een TF shirt.
    Is er tijdens de 24 uurs nog plek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *