Team Fram zoekt jou

Team Fram zoekt jou

Wij zijn opzoek naar een extra bemanningslid. We hebben er al een paar, maar we komen toch regelmatig handen te kort. En daarom willen we Team Fram uitbreiden met jou!

Wat moet ik kunnen?

Zeilen. Je moet kunnen zeilen. Je hoeft niet de beste te zijn, maar het is wel handig als je de stuurboord-bakboord regel kent en bukt op het moment dat iemand ‘gijp’ roept. Maar eigenlijk is je mentaliteit nog belangrijker. Je bent best wel fanatiek en wilt winnen. We zitten tenslotte in een wedstrijd. Wedstrijdervaring is prettig maar geen must. Heb je wel al eerder op het voordek gestaan, in de zeereling gehangen of in de kuip gezeten, dan is dat alleen maar mooi meegenomen en laat het ons vooral weten. We zijn gek op stoere zeemansverhalen.

Wanneer kan ik mee?

Nou, we varen zomers elke woensdagavond mee in de Woensdagavond Competitie van Roei- en Zeilvereniging Naarden, daarnaast varen we gemiddeld vier regatta’s of wedstrijden in de weekenden. Denk aan de Pampus Regatta, de Eemdelta Race en de 24-uurs zeilrace. In het najaar doen we mee met de Pinguin Cup. Dat zijn vier zondagen in september en oktober. Als je dat optelt kom je op zo’n 25 à 30 starts per seizoen. Niet heel veel, maar ook niet zuinig. Oh, en je hoeft natuurlijk niet alle wedstrijden mee, maar hoe meer je er vaart hoe leuker het wordt.

Is er nog iets dat ik moet weten?

Nou het meeste staat op deze website, zoals de boot, de crew en de verslagen. Anders wel op YouTube. Het is wel handig als je op eigen gelegenheid naar onze thuishaven in Naarden kunt komen. En daarvoor is de auto het ideale vervoersmiddel. Ook is het handig als je op woensdagen rond 18.30u in diezelfde haven kunt zijn.

Ok ik wil het! Wat nu?

Ok, ok rustig. Stuur even je zeil cv met je leeftijd en telefoonnummer naar ‘floris apenstaartje teamfram.nl’ en hij belt je binnen 24 uur terug.

Was dat alles?

Eh, ja. Eigenlijk wel.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *