Team Fram zoekt voordekker

Team Fram zoekt voordekker

Wij zijn opzoek naar een voordekker. We hebben er één en daar zijn we blij mee, maar die kan niet altijd. En daarom zoeken we jou!

Wat moet ik kunnen?

Eigenlijk helemaal niet veel. Het gaat vooral om je mentaliteit. In de wedstrijd zijn we fanatiek en daarna houden we van een biertje. Natuurlijk moet je wel kunnen zeilen en is wedstrijdervaring prettig maar geen must. Het zou mooi zijn als je vaker op het voordek hebt gestaan. Het liefst terwijl je met één hand de spiboom gijpt en met je rechter oog die windvlaag ziet aankomen en intussen aftelt tot ‘ie er is. Maar dat mag ook met je linker oog.

Wanneer kan ik mee?

Nou, we varen elke woensdagavond mee in de Woensdagavond Competitie van Roei- en Zeilvereniging Naarden, daarnaast varen we gemiddeld vier regatta’s of wedstrijden in de weekenden. Denk aan de Pampus Regatta, de Eemdelta Race en de 24-uurs zeilrace. In het najaar doen we mee met de Pinguin Cup. Dat zijn vier zondagen in september en oktober. Als je dat optelt kom je op zo’n 25 à 30 starts per seizoen. Niet heel veel, maar ook niet zuinig.

Is er nog iets dat ik moet weten?

Nou het meeste staat op deze website, zoals de boot, de crew en de verslagen. Anders wel op YouTube. Het is wel handig als je op eigen gelegenheid naar onze thuishaven in Naarden kunt komen. En daarvoor is de auto het ideale vervoersmiddel. Ook is het handig als je op woensdagen rond 18.30u in diezelfde haven kunt zijn.

Ok ik wil het! Wat nu?

Ok, ok rustig. Stuur even je zeil cv met je telefoonnummer naar ‘floris apenstaartje teamfram.nl’ en hij belt je binnen 24 uur terug.

– Team Fram –

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *