Yes, we’re hiring

Yes, we’re hiring

Wij zijn Team Fram. Een fanatiek maar gezellig zeilteam dat op clubniveau in de top meevaart. Nu nog op nationaal niveau! Om dat doel te bereiken, zijn we op zoek naar twee extra bemanningsleden. Want tijdens de reguliere wedstrijden op woensdagavond en (vooral) tijdens de regatta’s in de weekenden, komen we regelmatig een paar handen tekort. Dus wil je wedstrijdzeilen en ben je op woensdagavond en tijdens een aantal regatta’s van de verbondsbezem beschikbaar, dan zoeken we jou!

Wat moet ik kunnen?

Zeilen. Je moet kunnen zeilen. Je hoeft niet per se de beste te zijn, maar dat wil je wel worden. Je snapt wel wat van tactiek en hebt al vaker een wedstrijdje gezeild. Maar eigenlijk is je mentaliteit nog belangrijker. Als de race eenmaal is begonnen, wil je winnen. En dan wijkt (bijna) alles voor een goed resultaat. Leeftijd 25 – 45, en uiteraard ben je zo sterk als een beer en zo lenig als een ballerina. Liever geen 2 meter en 115kg, daar hebben we er al een paar van :-).

Wanneer kan ik mee?

Je kunt direct mee! Want bij de komende wedstrijden kunnen we nog wat extra handen gebruiken op het voordek en in de kuip. Verder varen we zomers elke woensdagavond mee in de Woensdagavond Competitie van Roei- en Zeilvereniging Naarden, daarnaast varen we gemiddeld vier tot zes regatta’s of wedstrijden in de weekenden. Denk aan de Y-Toren Race, Almere Regatta, Pampus Regatta en de 24-uurs zeilrace. In het najaar doen we mee met verschillende najaars- en ‘begin winter’-competities zoals de Pinguin Cup en de Frostbite Cup ORC class (vanaf 2017). Deze zijn ook in de weekenden. Als je alles bij elkaar optelt, dan hebben we zo’n 30 races per seizoen. Niet heel veel, maar ook niet zuinig. Omdat we een crew poule hebben variëren we een beetje in de selectie zodat iedereen even veel vaart en scherp blijft. Maar de bemanning die vaak kan én de regatta’s meevaren, hebben wel een streepje voor.

Is er nog iets dat ik moet weten?

Nou het meeste staat op deze website, zoals de boot, de crew en de verslagen. Anders wel op YouTube. Het is wel handig als je op eigen gelegenheid naar onze thuishaven in Naarden kunt komen. En daarvoor is de auto het ideale vervoersmiddel. Ook is het handig als je op woensdagen rond 18.30u in diezelfde haven kunt zijn.

Ok ik wil het! Wat nu?

Ok, ok rustig. Stuur even een mailtje met je leeftijd en telefoonnummer naar ons hoofd personeelszaken, schrijf daar nog even iets bij over je zeilervaring en hij neemt binnen 24 uur contact met je op.

Was dat alles?

Nou bijna alles. Wat doe jij aanstaande zondag?

 

 

Next Post:
Previous Post:
This article was written by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *